Keuken

Onze grote leefkeuken met Provençaals plafond en openhaard is volledig uitgerust en biedt alle luxe zoals bij u thuis. Begin 2013 hebben we een significante investering gedaan in een compleet nieuwe massieve keuken met als hoogte punt een nieuwe hand gemaakte La Cornue Grand Papa 135 met 5 branders, 2 ovens en een teppanyaki.

Een grote Amerikaanse model koelkast, vaatwasser en magnetron zijn natuurlijk vanzelfsprekend. Magimix, Senseo, koffieapparaat ,sinaasappelpers ,tosti-ijzer, eierkoker, mixer, staafmixer … ga zo maar door, alles is er. Ook een uitgebreide luxe pannenset, voldoende keukenlinnen, schalen, snijplanken, keukenmessen, bestek, (wijn)glazen en servies zijn aanwezig.

 

Openhaard

In al onze voorgaande huizen is de (leef)keuken altijd een belangrijke plaats van samenkomen geweest, waar vaak vertoefd wordt en veel wordt bijgepraat. Het is hier niet anders. Met name in het voor- en naseizoen met de open haard brandend, vroeg donker, is dit een ideale plaats om kokkerellen en gezellig samenzijn te combineren. 

 

 

 

 

 

brochure

dowload onze brochure