Het zwembad

Het verwarmde zwembad is gelegen in het zonnigste deel van het domein, ver genoeg vanaf het huis zodat er geen geluidsoverlast is. Het meet maar liefst 6 bij 12 en is bekleed met mozaïek. Het diepste deel van het zwembad meet 2.20 meter. Vanaf 2013 hebben we een trap met 'plage' ingebouwd zodat je heerlijk kunt luieren in het water.Het overdekte terras bij het ‘pool-house’ kijkt uit over het zwembad en het park. Het zwembadwater wordt verwarmd door eco-energie afkomstig van onze zonnepanelen (deze zijn niet zichtbaar en dus niet storend), de bron van de warmwaterhuishouding op het domein, maar ook hebben we nog een ‘pompe de chaleur’ laten plaatsen waardoor het water al aangenaam op temperatuur is in voor- en naseizoen. We hebben een elektrisch lamellen dek laten aanbrengen voor het schoonhouden van het zwembad, behoud van de temperatuur en voor de veiligheid van uw kinderen!

 

Indien gewenst kan op verzoek ook nog een omheining geplaatst worden. (let wel dat ondanks deze voorzorgsmaatregelen kinderen nooit alleen bij het zwembad mogen en altijd onder supervisie moeten blijven)

 

Relaxen

Er zijn voldoende ligbedden met luxe kussens voor uw comfort. Het terras is deels beschut tegen de zon door de overkapping van het pool house en vanzelfsprekend parasols. Naast een extra toilet en douche in het pool house, treft u onder de overkapping een buitenkeuken met een eettafel geschikt voor tenminste 8 personen. Ook beschikt u over een extra grote barbecue (Borreti Majustuoso) voor uw culinaire avonturen, een koelkast, vaatwasser en warm en koud stromend water. Mocht de avond, afhankelijk van het seizoen, teveel afkoelen dan maakt u gewoon gebruik van de aanwezige terrasverwarming.

 

We verzekeren u dat bij het vallen van de avond, terwijl u geniet van het diner met familie en vrienden, aan de rand van het verlichte zwembad met op de achtergrond het verlichte park, de ervaring onvergetelijk zal zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Brochure

download onze brochure